Nordic Material Supply A/S producerer ekstruderede og CNC bearbejdede aluminiumsprofiler i Østeuropa. Aluminiumsprofilerne fremstilles i overensstemmelse med vore kunders krav til design og specifikationer. For CNC bearbejdning og overfladebehandling, henviser vi til CNC bearbejdning og overfladebehandling for nærmere information herom.

Har I behov for aluminiumsprofiler og CNC bearbejdning af aluminiumsprofiler, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk. eller telefon 50 300 250. Vi har stor viden og ekspertise med ekstrudering af aluminiumsprofiler, CNC bearbejdning af aluminiumsprofiler (fræsning, slibning, børstning og overfladebehandling) og montage.

Aluminium profiler

Kundedesignede aluminiumsprofiler fremstilles efter ordre. Aluminiumsprofiler leveres rå, elokseret eller pulverlakeret. Nedenfor er udvalg af aluminiumsprofiler vist.

 

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi stiler konsekvent mod at opretholde en kosteffektiv organisation med fokus på en velfungerende lean administration og produktionshåndtering. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af aluminiumsprofiler. Nordic Material Supply A/S har altid arbejdet for et stærkt kapitalberedskab med en god finansiel styrke til understøttelse af vores produktion og leverancer til vore kunder. Og vi er i dag en egenfinansieret virksomhed. For at understrege vores finansielle styrke, er vi af ratingselskabet “Bisnode” rated som en sund og stærk virksomhed med AAA rating, den bedste der fås.

I tæt dialog med vore kunder udarbejdes ønsket design og på basis af godkendt dokumentation igangsættes produktion af ekstruderingsværktøj og efterfølgende produktion af profilerne.

Hele vores produktion er fokuseret på leverancer af færdige profiler og hovedsagligt CNC bearbejdet og overfladebehandlet.

CNC bearbejdning CNC bearbejdning sker på automatiske bearbejdningscentre og sikre hermed høj kvalitet og at vore kunder får et færdigt produkt leveret, som de umiddelbart kan tage ind i egen produktion for slutmontage.

Alle løsninger for overfladebehandling er tilgængelig;

 • Eloksering, 10-25 my
 • Hårdeloksering, 50 my
 • Børstet
 • Slebet

Elokserede profiler kan leveres i mange farver;

 • Natur
 • Sølv
 • Guld
 • Champagne
 • Oliven
 • Brun
 • Sort

Elokserede profiler har en elokseret overflade på 10 µm, men hvis påkrævet kan denne øges til 15 µm.

Børstede profiler kan leveres i forskellige kvaliteter iht. kundens ønsker.

Nogle produkter til industrielt brug kræver ikke separat overfladebehandling; rå aluminiumsprofiler uden overfladebehandling kan derfor også leveres.

Alle profiler i op til 7 meters længde kan fremstilles.

Produktionen er automatiseret i meget moderne produktionslinier og grundet særlig effektive fødesystemer, kan vi håndtere ordre ned til 400 kg af specialprofiler. Alle profiler pakkes i.h.t. kundens krav og for sikker transport.

Kundedesignede profiler er ekstruderet på basis af specielt fremstillede ekstruderingsværktøjer, hvor vore kunder betaler en værktøjsandel før opstart. På dette grundlag har kunden eksklusivitet på brugsretten til værktøjet, mens vedligehold ligger hos os.

Yderligere information:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæringspåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.

Aluminiumsprofiler og CNC bearbejdning:

Aluminiumsprofiler

CNC bearbejdning Det er ikke kun ekstruderede aluminiumsprofiler der kan leveres, men også CNC bearbejdede profiler. Bearbejdningen sker efter ekstrudering af råprofilet på meget fleksibel vis. Effektiv CNC bearbejdning med lave tolerancer kræver godt udstyr, hvilket vi har. Bearbejdning af profiler kan ske i op til 7 meters længder.

CNC bearbejdning

Eloksering af aluminium Eloksering er en proces der styrker overfladen og finishen på de færdige aluminiumsprofiler og bruges indenfor møbelindustrien og steder hvor krav om flot finish eller overfladestyrke er påkrævet. For industriel anvendelse af aluminiumsprofiler, er der ikke behov for denne overfladebehandling.

Eloksering af aluminium

Råvaren Før ekstrudering af aluminiumsprofilerne ser det rå aluminium sådan ud. Ø150 mm aluminiumsstænger, forberedt for effektiv ekstrudering af kundedesignede aluminiumsprofiler. Det er ikke rentabelt at ekstrudere små mængder af aluminiumsprofiler, men vi kan dog gå helt ned til 400 kg pr. profil.

Råvaren