Nordic Material Supply A/S leverer pulverlakerede stål- og aluminiumskomponenter i god kvalitet og finish fra Østeuropa. Pulverlakering omfatter en række produkter, herunder kabinetter, skabe og bokse samt produkter i både tykplade som tyndplade og andre forarbejdede metalprodukter (stål, rustfrit stål og aluminium). Produktionen er baseret på vore kunders design, krav og specifikationer.

Vi har stor viden og ekspertise med overfladebehandling af aluminium, fremstilling og forarbejdning af aluminium. Herunder ekstrudering af aluminiumsprofiler, CNC bearbejdning af aluminiumsprofiler (fræsning, slibning, børstning og overfladebehandling) og montage.

Vi udfører pulverlakering af stål og aluminium. Produktion af stålprodukter eller aluminiumsprodukter med pulverlakering er en indarbejdet del af vores arbejde, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk eller telefon 50 300 250.

Pulverlakerede produkter

Pulverlakering af stål, rustfrit stål og aluminium i alle RAL og Pantonefarver.

 

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. I forhold til vore konkurrenter, er vi en kosteffektiv organisation, uden dyre hovedsæder og dyr produktion i Danmark. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af pulverlakerede stålprodukter og aluminiumsprodukter.

Pulverlakering udføres i god kvalitet af erfarne teams med stor erfaring indenfor pulverlakering, på betryggende vis for kunderne og i.h.t. krav og specifikationer.

Produktionerne er udstyret med topmoderne udstyr for pulverlakering og godt arbejdsmiljø.

Services

  • Teknisk assistance for udvikling af komponenterne.
  • Produktion af stål- og aluminiumsemner med henblik på pulverlakering eller anden overfladebehandling.
  • Affedtning af emner før pulverlakering
  • Pulverlakering i god kvalitet og finish.
  • Montage af pulverlakerede komponenter og emner.
  • Emballering i.h.t. kundens ønsker.

Detaljer for pulverlakering

Polyester farve i.h.t. RAL paletten Overflade glans i 80, 70 og 30. (+/- 5). For specielle ordrer kan flere varianter tilbydes. The Classic Collection, Effect, Alliages, The Mineral Collection and Eco Texture. Overflade struktur: Glat eller struktur, højglans, semi-mat eller mat. Processen er udført uden brug af tungmetaller. Pulverlakering udføres i.h.t. SS-EN ISO 9001:2000, SS-EN ISO 14001:1996, Qualicoat probation and GSB.

Produktionerne og processerne er optimeret med henblik på gode produkter med høj finish.

For at sikre de bedste resultater, søger vi altid en tæt dialog med vore kunder, hvilket sikrer en effektiv overførsel af nødvendig information om produkterne og de krævede dimensioner og tolerancer. Dette er vigtigt for fremstilling af produkter i høj kvalitet.

Afhængig af volumen, design og dimensioner vælger vi bedste løsning for produktionen, men altid baseret på vore kunders krav, specifikationer og tolerancer.

Yderligere information:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.

Eksempel på pulverlakerede komponenter og kabinetter:

Kabinetter Et eksempel på fremstilling og montage af kabinetter på grundlag af vore kunders design og krav. Pulverlakering sker altid i.h.t. kundernes ønsker til farve, glans og struktur.

Kabinetter

Kabinetter efter pulverlakering Hvide kabinetter efter pulverlakering.

Kabinetter efter pulverlakering

Sorte kabinetter Sorte kabinetter efter pulverlakering.

Sorte kabinetter