Nordic Material Supply A/S er producent af stålprodukter til skandinaviske industrivirksomheder, udelukkende med B2B leverancer fra Østeuropa og Asien. Det omfatter tyndplade, tykplade og spåntagende bearbejdning (fræsning og drejning), slibning, svejsning, CNC bukning samt overfladebehandling og slutmontage. For yderligere information henvises til rustfrit stål, revolverstansning, laserskæring, CNC bearbejdning, og alle former for overfladebehandling.

Har I behov for bearbejdede stålprodukter, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk eller telefon 50 300 250. Vi har lang erfaring med bearbejdning af alle former for stålprodukter, overfladebehandling og slutmontage.


Stål

Vi fremstiller en række stålemner for vore kunder. Det omfatter både tykplade emner og tyndplade emner. Overfladebehandling kan være VFZ, pulverlakering eller anden overflade. Nedenfor er vist et mindre udpluk heraf.

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi stiler konsekvent mod at opretholde en kosteffektiv organisation med fokus på en velfungerende lean administration og produktionshåndtering. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af stål produkter.

Nordic Material Supply A/S har altid arbejdet for et stærkt kapitalberedskab med en god finansiel styrke til understøttelse af vores produktion og leverancer til vore kunder. Og vi er i dag en egenfinansieret virksomhed. For at understrege vores finansielle styrke, er vi af ratingselskabet “Bisnode” rated som en sund og stærk virksomhed med AAA rating, den bedste der fås.


En vigtig parameter i vores arbejde er, at vi har ansvaret for kvalitetsmæssigt korrekte produkter og levering til tiden for vore kunder. Al produktion sker på basis af kundeordrebaserede ordre og primært til vore industrielle kunder i Danmark. Vore kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion. Vores kunder er professionelle virksomheder som ved hvad der kræves af produkterne.

For at nå de bedste resultater, har vi altid en tæt dialog med vores kunder for at sikre effektiv overførsel af nødvendig viden omkring produkterne, de kritiske dimensioner og tolerancer; et nøglefokus der sikrer et godt resultat og god kvalitet. Afhængig af volumen, design og dimensioner vælger vi den bedste løsning og sikrer rettidig leverance af de bestilte produkter; i rette kvalitet, til den aftalte leveringstid og til en konkurrencedygtig pris.

Vi kan levere de fleste produkter fremstillet af stål fra plader, profiler eller rør; altid baseret på kundernes krav og specifikationer. For stålprodukter har vi teknologien til at opfylde vores kunders behov, tolerancer og finish, det hvad enten det omfatter skæring, bukning, drejning, fræsning, slibning, svejsning eller overfladebehandling.

Processerne omfatter plasma-, gas-, laser- og vandskæring samt revolverstansning – Vi har løsningerne for både tykplade- og tyndpladebearbejdning. Vi kan levere alle produkter lavet af rustfrit stål, hvad enten det er fra plader, profiler, rør eller specielle konstruktioner; altid baseret på vores kunders krav og specifikationer.

For bearbejdning af stål og stålprodukter supporterer vi en række teknologier for at imødese vores kunders krav til design, tolerancer og finish. Det omfatter skæring, bukning, fræsning, svejsning, overfladebehandling og design.

Metaller:

Overfladebehandling:

Skæreteknologier;

Vi har succes med at være vore kunders totalleverandør indenfor bearbejdet stål og stålprodukter – anerkendt for god service af dansk personale, fleksibilitet, høj kvalitet og kosteffektive løsninger. Bearbejdning:

  • Afgratning
  • Svejs
  • Buk
  • Overfladebehandling
  • Montage

Tolerancer og normer: Vi henviser til nedenstående link for oversigt over normer indenfor produktion af metaller, tyndplade, stålprodukter og metalprodukter.

Links til relevante tekniske normer: Rustfrit stål Dansk standard RoHS direktivet For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden. Vi håndterer alle former for bearbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.