Nordic Material Supply A/S er frem for alt et produktionsselskab med teknisk salgskontor i Danmark og hvor al produktion sker i Østeuropa og Asien.

Vi er af Soliditet fortsat rated AAA og med høj kreditværdighed, hvilket er som forventet, da selskabet er selvfinansieret og har et højt kapitalberedskab til at håndtere produktioner og sikre at vore kunder får produkter som aftalt.

Nordic Material Supply A/S har ansvaret for levering af aftalte produkter til tiden og i aftalt kvalitet. Er der afvigelse fra aftalt kvalitet, er det vores ansvar at rette fejlen og få korrekt kvalitet leveret til kunden og så hurtigt som muligt. Det er vore kunders sikkerhed for kvalitet som aftalt.

Vi har et kernefokus på kundedesignede metalkomponenter, hvor vi sikrer at vore kunder får en god kvalitet, leveringstid som aftalt og konkurrencedygtige priser. Vores primære produktion omfatter komponenter og konstruktioner indenfor karbon stål, rustfrit stål og aluminiumsprodukter samt tilbehør hertil. Det inkluderer fremstilling, overfladebehandling og montage af alle metalkomponenter og konstruktioner i henhold til vores kunders design og specifikationer. Af tilbehør har vi en række emballageløsninger, plast og tekniske produkter som supplement til vore kunders behov og løsninger.

Med produktion i Østeuropa og Asien, har vi en konkurrencedygtig koststruktur og dermed fremtidssikring af vore kunders konkurrenceevne. Med henblik på et fortsat lavere omkostningsniveau, opererer vi ikke med store hovedkontorer i Danmark. Vores primære opgaver ligger dels ude hos vore kunder og dels ude i produktionerne.

Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder og skaber på denne vis nye løsninger og produkter, som forbedrer vores kunder bundlinje og succes. Vi sikrer en effektiv forsyningskæde med kunden som vores omdrejningspunkt. Et fokus på så enkel ordrebestilling som muligt for vores kunder og optimale resultater til gavn for deres produktion og udvikling.

For kunden er vores kompetence indenfor forsyning af metalkomponenter et centralt forhold i forsyningskæden, hvor vores store bredde sikrer kunderne en leverandør med en stor vifte af kompetencer indenfor fremstilling af metalkomponenter, konstruktioner og tilbehør. Det giver enklere indkøb og færre leverandører hos vores kunder, hvilket er både billigere i kost og tidsbesparende i dagligdagen. Vores fokus på lave produktionsomkostninger gør at vores kunder får de bedste priser og størstedelen af vores omkostninger er derfor placeret udenfor Danmark. Det er vores kunders sikkerhed for fortsat konkurrencedygtige priser. Den samlede virksomhed og logistikkæde er designet med henblik på god kvalitet, kundesupport, leveringsevne og konkurrencedygtige priser, hvilket vi sikrer gennem lave salgs- og produktionsomkostninger i hele logistikkæden.

Vi er ambitiøse og kreative, systematiske og fokuserede – alt sammen for at sikre et professionelt fokus på vore kunders forretning og behov.

 

Vision

Vores kernevision i Nordic Material Supply A/S er;

  • Stærk partner for vores kunder
  • Konkurrencedygtig leverandør
  • At være vores kunders foretrukne leverandør
  • Attraktiv kvalitet, leveringstid og pris

Vores vision for fremtiden er en rettesnor for alle vores handlinger.

Vores kunders succes er afhængig af vores support og løsninger. Ideer og udvikling føres ind i produkterne, implementeret og leveret. Det er vores ansvar i virksomheden. For at give vores kunder den nødvendige support, behøves den nødvendige teknologi i balance med best practice indenfor vores aktivitetsområde. Det endelige mål er at være vores kunders foretrukne leverandør.

 

Jan Laursen, adm. direktør

Nordic Material Supply A/S