Nordic Material Supply A/S leverer mange former for forarbejdet rustfrit stål og rustfri stål produkter til vores kunder, udelukkende B2B leverancer fra Østeuropa og Asien. For tyndplade produkter har vi bearbejdning af metalplade i stål, Rustfrit stål, aluminium, messing og kobber. Tyndplade bearbejdes ved revolverstansning, laserskæring, CNC bearbejdning og kantklip samt alle former for overfladebehandling og montage.

Her ud over bearbejdes rustfrit stål ved spåntagen bearbejdning (fræsning og drejning), svejsning, slibning, børstning og slutmontage. Vores kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion.

Har I behov for forarbejdet rustfrit stål eller rustfri stålprodukter, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk eller telefon 50 300 250. Vi har lang erfaring med forarbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter.


Rustfrit Stål

Vi fremstiller en række rustfri stålemner for vore kunder. Det omfatter både tykplade emner og tyndplade emner. Nedenfor er vist et mindre udpluk heraf.

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi stiler konsekvent mod at opretholde en kosteffektiv organisation med fokus på en velfungerende lean administration og produktionshåndtering. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af bearbejdet rustfrit stål og rustfri stålprodukter.

Nordic Material Supply A/S har altid arbejdet for et stærkt kapitalberedskab med en god finansiel styrke til understøttelse af vores produktion og leverancer til vore kunder. Og vi er i dag en egenfinansieret virksomhed. For at understrege vores finansielle styrke, er vi af ratingselskabet “Bisnode” rated som en sund og stærk virksomhed med AAA rating, den bedste der fås.

En vigtig parameter i vores arbejde er, at vi har ansvaret for kvalitetsmæssigt korrekte produkter og levering til tiden for vore kunder. Al produktion sker på basis af kundeordrebaserede ordre og primært til vore industrielle kunder i Danmark. Vore kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion.

For at sikre de bedste resultater, sikrer vi altid en tæt dialog med vores kunder. Det giver effektiv vidensoverførsel af kritiske krav, specifikationer og tolerancer. Afhængig af forbrug, design og dimensioner vælger vi den bedste løsning og leverer produkterne som aftalt; et fokus på aftalt kvalitet, bekræftet leveringstid og til en konkurrencedygtig pris.

Vi kan levere alle produkter lavet af rustfrit stål, hvad enten det er fra plader, profiler, rør eller specielle konstruktioner; altid baseret på vores kunders krav og specifikationer.

For rustfri stålprodukter supporterer vi en række teknologier for at imødese vores kunders krav til design, tolerancer og finish. Det omfatter skæring, bukning, fræsning, svejsning, overfladefinish og design.

Af skæreteknologier anvender vi følgende:

Vi har succes med at være vore kunders totalleverandør indenfor rustfrit stål og rustfri stålprodukter – anerkendt for god service af dansk personale, fleksibilitet, høj kvalitet og kosteffektive løsninger.

Bearbejdning:

  • Afgratning
  • Svejs
  • Buk
  • Overfladebehandling
  • Montage

Tolerancer og normer:

Vi henviser til nedenstående link for oversigt over normer indenfor produktion af metaller, tyndplade og metalprodukter.

Links til relevante tekniske normer:

Links til relevante tekniske normer:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.