Nordic Material Supply A/S fremstiller stålprodukter ved plasmaskæring og gasskæring. Det sker med moderne udstyr, hvor stålplader og profiler transformeres til færdige komponenter eller halvfabrikata. Her ud over anvender vi revolverstansning, laserskæring og vandskæring som skæreteknologi.

Har I behov for bearbejdning af stål eller stålprodukter, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk eller telefon 50 300 250. Vi har lang erfaring med alle skæreteknologier til stål og andre metaller.


Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. I forhold til vore konkurrenter, er vi en kosteffektiv organisation, uden dyre hovedsæder og dyr produktion i Danmark. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af tyndplade produkter.

En vigtig parameter i vores arbejde er, at vi har ansvaret for kvalitetsmæssigt korrekte produkter og levering til tiden for vore kunder. Al produktion sker på basis af kundeordrebaserede ordre og primært til vore industrielle kunder i Danmark. Vore kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion.

Leverancerne fra Østeuropa og Asien er udelukkende baseret på B2B produktion af kundedesignede emner og konstruktioner. Afhængig af produktets kompleksitet og størrelse, kan vi levere fra nogle få hundrede styk til flere tusinde styk pr leverance.

Leverancer af forarbejdede metalplader og profiler sker fra plader, rør og profiler i karbon stål, rustfrit stål og aluminium, inklusiv forarbejdning og montage af komponenterne i henhold til kundernes krav. Til slut sker pakning og forsendelse direkte til kunderne. God kvalitet og service kombineret med konkurrencedygtige priser giver tilfredse kunder.

En stor del af vores produktionsfaciliteter er ISO 9001:2000 certificeret, hvilket sikrer et højt fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Skæreteknologier:

 • Laserskæring
 • Plasmaskæring
 • Gasskæring
 • Vandskæring
 • Revolver stansning
 • Kantklip

Alle produkter og services er baseret på vores produktioners kernekompetencer. Overfladebehandling af færdige emner udføres som pulverlakering, vådlakering, elektro- eller varmgalvanisering samt forskellige former for passivering m.m.

De erfarne produktionsteams, effektive maskiner og faciliteter er platformen for produktionen af kundernes produkter, hvor design og kundekrav er et kernefokus for gode resultater.

Alle leverancer udføres primært med lastvogn og vores erfaring med internationale leverancer gør samhandel enkel og smidig.

Plasmaskæring

Dimensioner for plasmaskæring;

 • Bord 2100 – 6200 mm
 • Karbon stål op til 30 mm.
 • Rustfrit stål op til 20 mm.
 • Aluminium op til 5 mm.

Gas skæring

Dimensioner for gas skæring;

 • Bord 2100 – 6200 mm
 • Karbon stål op til 100 mm.
 • Rustfrit stål op til 20 mm.
 • Aluminium op til 5 mm.

Yderligere information:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.

Eksempler på bearbejdede stålprodukter:

Plasmaskårne karbon stålelementer Eksempel på 12 mm plasmaskårne karbon stålelementer, der efterfølgende bearbejdes ved sandblæsning, svejsning og til sidst varmgalvanisering.

Plasmaskårne karbon stålelementer

Ny CNC plasmaskærer En ny CNC plasmaskærer, hvor fraklippet ligger tilbage efter skæring. Som det fremgår af billedet programmeres plasmaskæren til at reducere fraklip til et minimum, hvilket giver lavere produktionsomkostninger.

CNC plasmaskærer