Nordic Material Supply A/S fremstiller produkter ved vandskæring. Vores vandskæring sker på moderne produktionsudstyr i Østeuropa, hvor alle metaller, plast, gummi og keramik forædles til halvfabrikata eller færdige komponenter.

Vandskæreprocessen kan ske med dynamisk kompensation som sikrer lige sider uanset materialetykkelsen. Så afhængig af behov og krav til tolerancer kan skæreprofilerne tilpasses kundens behov.

Vandskæring sker uden nogen form for varmepåvirkning af pladematerialet og derfor mindskes deformation eller strukturændring af materialet. Vandstråleskæring er en effektiv og skånsom måde at lave komplekse skæreprofiler i alle materialer.

vandskaring

Vandskæring giver bedre udnyttelse af pladematerialet i forhold til laserskæring og giver derfor specielt fordel for dyre/eksklusive materialer og når materialets struktur skal bevares. Tillige kan vandstråleskæring skærer tykkere dimensioner og dermed håndtere et større spektrum af både materialer og dimensioner, sammenlignet med laser- og plasmaskæring.

vandskaring

Max pladestørrelse er typisk 2000×3000 mm og max tykkelse er typisk 150 mm (rustfrit stål). Er der særlige krav til større pladestørrelser, så finder vi en løsning herpå.

vandskaring

Leverancerne er udelukkende baseret på B2B produktion af kundedesignede emner og konstruktioner. Afhængig af produktets kompleksitet og størrelse, kan vi levere fra nogle få hundrede styk til flere tusinde styk pr leverance.

vandskaring

Alle leverancer udføres primært med lastvogn og vores erfaring med internationale leverancer gør samhandel enkel og smidig.

Yderligere information:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af stål og stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.