Nordic Material Supply A/S fremstiller produkter ved laser skæring. Det sker med moderne udstyr, hvor stålplader og profiler transformeres til færdige komponenter eller halvfabrikata i Østeuropa. Her ud over anvender vi revolverstansning, plasmaskæring , kantklipning og vandskæring som skæreteknologi.

For laserskæring kan vi håndtere følgende dimensioner:

 • Karbon stål op til 20 mm
 • Rustfrit stål op til 15 mm
 • Aluminium op til 10 mm
 • Hul diameter ned til 0,4 X pladetykkelse.
 • Max pladestørrelse: 2000×4000 mm
 • Tolerancer: 0,1 mm, Gentagelse: 0,05 mm

Har I behov for bearbejdning af stålprodukter, rustfrit stål eller aluminiumsprodukter, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk eller telefon 50 300 250. Vi har lang erfaring med alle skæreteknologier til stål og andre metaller.


Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. I forhold til vore konkurrenter, er vi en kosteffektiv organisation, uden dyre hovedsæder og dyr produktion i Danmark. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af tyndplade produkter.

En vigtig parameter i vores arbejde er, at vi har ansvaret for kvalitetsmæssigt korrekte produkter og levering til tiden for vore kunder. Al produktion sker på basis af kundeordrebaserede ordre og primært til vore industrielle kunder i Danmark. Vore kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion.

Leverancerne er udelukkende baseret på B2B produktion af kundedesignede emner og konstruktioner. Afhængig af produktets kompleksitet og størrelse, kan vi levere fra nogle få hundrede styk til flere tusinde styk pr leverance.

Leverancer af forarbejdede metalplader og profiler sker fra plader, rør og profiler i karbon stål, rustfrit stål og aluminium, inklusiv forarbejdning og montage af komponenterne i henhold til vores kunders krav. Til slut sker pakning og forsendelse direkte til vores kunder. God kvalitet og service kombineret med konkurrencedygtige priser giver tilfredse kunder.

Hovedparten af al laserskæring er underlagt ISO 9001:2008 certificeret produktion, hvilket sikrer et højt fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Skære teknologier:

 • Laserskæring
 • Plasmaskæring
 • Gasskæring
 • Vandskæring
 • Revolver stansning
 • kantklip

Alle produkter og services er baseret på vores produktioners kernekompetencer. Overfladebehandling af færdige emner udføres som pulverlakering, vådlakering, elektro- eller varmgalvanisering samt forskellige former for passivering m.m.

De erfarne produktionsteams, effektive maskiner og faciliteter er platformen for produktion af kundernes produkter, hvor design og kundekrav er et kernefokus for gode resultater.

Alle leverancer udføres primært med lastvogn og vores erfaring med internationale leverancer gør samhandel enkel og smidig.

Laserskæring

Afhængig af produktet, kan laser skæring være den bedste teknologi til indledende forarbejdning.

Fordelen ved laserskæring er høj fleksibilitet uden krav til specielle værktøjer og med mulighed for tykkere emner i.f.t. revolverstansning. Hvis pladetykkelsen er under 4-5 mm og med mange huller, er revolverstansning dog både hurtigere og billigere. Sammenlignet med plasma og gasskæring, er skæretolerancerne for laserskæring meget bedre og skærelinien tyndere, hvilket reducerer materialeforbruget og øger nøjagtigheden på de færdige emner.

Vi vælger altid den optimale teknologi for vores kunder for at nå det bedste resultat. Vores fleksibilitet i valg af teknologi giver et bedre resultat og større kundetilfredshed.

Dimensioner for laserskæring

 • Karbon stål op til 20 mm
 • Rustfrit stål op til 15 mm
 • Aluminium op til 10 mm
 • Hul diameter ned til 0,4 X pladetykkelse.
 • Max pladestørrelse: 4000×2000 mm
 • Tolerancer: 0,1 mm, Gentagelse: 0,05 mm

Yderligere information:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af stål og stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.

Laserskæring:

Laserskæring

Laserskæring Maskine til laserskæring klar til produktion. Al skæring sker under sikre forhold, hvor adgang til anlægget ikke er muligt under drift.

Laserskæring

Laserskårne karbon stålkomponenter Laserskæring er en meget fleksibel skæreteknik, hvor små serier i eget design eller specialdesign kan skæres fleksibelt og uden store omkostninger til værktøjer.