Nordic Material Supply A/S fremstiller kundedesignede valsede metal profiler til industrien, B2B. Der produceres udelukkende efter vore kunders specifikationer og ønsker.

Valsede metal profiler sker primært på basis af rå- eller pre-overfladebehandlede metal coils, f.eks. varmeforzinket stål eller rustfrit stål.

Metal coils slittes til krævet bredde før produktion og herefter forberedes selve valsningen af metallet med henblik på specificeret design og tolerancer. Opsætning af valse produktionen er tidskrævende og derfor er der også et minimumskrav til antal meter før en kundedesignet metal valsning af profiler. Men det er helt afhængig af materialevalg og design kompleksitet.

Materialer

Vores produktion er primært baseret på stål og rustfrit stål, og tilpasses de specifikke løsninger for optimeret materialeforbrug og funktionalitet.

Produkter

Alle valsede produktioner er baseret på kundedesigns. Afhængig af design og materiale sker produktion med en given minimumsproduktion.

Overfladebehandling

Overfladekrav tilpasses kundekrav og udføres på professionel vis og efter vore kunders ønsker og specifikationer.

På grundlag af erfarne medarbejdere og etablerede kvalitetsrutiner, sikres produkter af høj kvalitet og med henblik på direkte brug hos vores slutbrugere.

Uforpligtende tilbud

Kontakt os for uforpligtende tilbud på valsede metal profiler.

Har I spørgsmål er I velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi stiler konsekvent mod at opretholde en kosteffektiv organisation med fokus på en velfungerende lean administration og produktionshåndtering. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af messing fittings.

Nordic Material Supply A/S har altid arbejdet for et stærkt kapitalberedskab med en god finansiel styrke til understøttelse af vores produktion og leverancer til vore kunder. Og vi er i dag en egenfinansieret virksomhed. For at understrege vores finansielle styrke, er vi af ratingselskabet “Bisnode” rated som en sund og stærk virksomhed med AAA rating, den bedste der fås.

Vi har en stærk position på markedet og råder over mere end 100 medarbejdere i vores produktionsfaciliteter indenfor metalbearbejdning, som hovedsagligt er ISO9001:2008 certificeret. Det giver stor fleksibilitet i produktionen af metalprodukter.

Yderligere information:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af stål og stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.