Nordic Material Supply A/S har revolverstansning som en central skæreteknologi ved arbejde med tyndplade i Østeuropa og Asien. Revolverstansning af tyndplade omfatter bearbejdning af aluminium-, messing, kobber og stålplader med og uden forudgående overfladebehandling (aluzink, zink m.m.). Bearbejdning af tyndplade, rør og profiler med henblik på fremstilling af halvfabrikata eller færdige produkter er en del af vores produktionskompetence.

Har I behov for tyndpladeprodukter, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk eller telefon 50 300 250. Vi har lang erfaring med revolverstansning og tyndpladebearbejdning.

Revolverstans af metalemner – Aluminium, stål, rustfrit stål, messing og kobber

Revolverstans af metalemner sker som del af de skæreteknologier vi anvender i vores produktion. Revolverstans har fordele indenfor korrotionsbeskyttelse ift. laserskæring og anvendes typisk ved skæring af overfladebehandlede metalplader, f.eks. alu-zink og el-zink metalplader.

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. I forhold til vore konkurrenter, er vi en kosteffektiv organisation, uden dyre hovedsæder og dyr produktion i Danmark. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres leverandør af tyndplade produkter.

En vigtig parameter i vores arbejde er, at vi har ansvaret for kvalitetsmæssigt korrekte produkter og levering til tiden for vore kunder. Al produktion sker på basis af kundeordrebaserede ordre og primært til vore industrielle kunder i Danmark. Vore kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion.

Leverancerne er udelukkende baseret på B2B produktion af kundedesignede komponenter og konstruktioner. Afhængig af produktets kompleksitet og størrelse, kan vi leverer fra nogle få hundrede emner til flere tusinde per leverance.

Leverancer af forarbejdede metalplader, rør og profiler udføres i stål, rustfrit stål og aluminium. Det inkluderer fremstilling og montage af de producerede emner i henhold til vores kunders krav og specifikationer. Pakning og direkte forsendelse til vores kunder er en integreret del af vores løsninger. God kvalitet og service samt konkurrencedygtige priser har givet succes for vores kunder.

Hovedparten af vores produktioner er ISO 9001:2000 certificeret, hvilket sikrer et højt fokus på kundetilfredsstillelse og ensartet kvalitet.

Metaller:

Overfladebehandling:

Skæreteknologier;

Vi har succes med at være vore kunders totalleverandør indenfor rustfrit stål og rustfri stålprodukter – anerkendt for god service af dansk personale, fleksibilitet, høj kvalitet og kosteffektive løsninger.

Bearbejdning:

  • Afgratning
  • Svejs
  • Buk
  • Overfladebehandling
  • Montage

Alle produkter og services er baseret på vores kernekompetencer i produktionen. Efter skæring, afgrates, svejses, bukkes emnerne og afsluttende sker der overfladebehandling af de færdige emner (Pulverlakering, vådlakering, passivering (hvidpassivering, blåpassivering, gulpassivering), eloksering, elektrolytisk galvanisering og varmforzinkning (VFZ)). For en række emner, anvendes stålplader med overfladebehandling, herunder aluzink. Det er en kosteffektiv metode til at opnå god modstandsdygtighed for de færdige produkter. Er der særlige krav til kanterne, så skal der altid ske afsluttende overfladebehandling, også selvom revolverstansning “trækker” overfladebehandlingen ned langs skærelinien.

Kvalificerede medarbejdere, effektivt maskineri og faciliteter er grundlaget for vores produktioner af kundedesignede produkter.

Leverancerne sker med lastbil eller skib og erfaring i international forretning sikrer levering som aftalt. Undtagelsesvis anvendes fly til transport.

Revolverstansning

Afhængig af design og kravspecifikation, kan revolverstansning af tyndplade være bedste valg af stanseteknologi. Vi vurdere altid om revolverstansning eller f.eks. laserskæring er bedste valg for vore kunder og under hensyn til ønsket overfladebehandling og specifikation af metalplade.

Revolverstansning giver høj fleksibilitet og hurtig opstilling – det er styrken ved revolverstansning. Revolverstansning sker hovedsagligt for 1 – 3mm stålplade. Ved laserskæring af rustfrit stål er det en vurdering om det skal revolverstanses eller f.eks. laserskæres. For pladetykkelser større end 3 mm for stål, vil laserskæring eller vandskæring være at foretrække. For tykplade er der endvidere gasskæring og plasmaskæring som anvendelig skæreteknologi, igen afhængig af finish og tolerancekrav.

Revolverstansning er effektivt for emner med mange huller og hjørner, hvor standard stanseværktøjer kan anvendes effektivt. Er der få huller eller er designet meget “dynamisk”, så er laserskæring i godt alternativ for tyndplade – dvs. tyndplade uden forudgående overfladebehandling. For metalplader med forudgående overfladebehandling med aluzink eller forzinket er revolverstansning en fordel, idet revolverstansningen “trækker” overfladebehandlingen ned langs kanten med efterfølgende bedre beskyttelse. Andre skæreteknologier gør i bedste fald ingen skade på metalpladernes overfladebehandling. For laserskæring bliver overfladebehandlingen ved skærelinien brændt af, hvorved overfladebehandlingen med aluzink eller zink ved skærelinien er væk.

Revolverstansning er en hurtig og konkurrencedygtig teknologi til mange formål indenfor tyndpladebearbejdning. Vi vælger altid bedste skæreteknologi til fordel for vores kunder, hvilket giver bedre fleksibilitet, resultater og større konkurrencedygtighed.

Vor produktion af tyndplade produkter sker med et udvalg af maskiner til revolverstansning – alle kvalitetsmaskiner beregnet på fremstilling af metalprodukter i god kvalitet.

Til illustration af hvordan en revolverstanser arbejder, se følgende videoklip vi har lagt på www.youtube.com; CNC revolver stanser

CNC buk og montage

Ved tyndpladebearbejdning med revolverstansning, udfører vi tillige CNC bukkeoperationer, montage af komponenterne samt efterfølgende overfladebehandling med bl.a. pulverlakering.

CNC bukkekapaciteten inkluderer;

CNC Hydraulisk kantbukke presse – TRUMABEND S 300-40 – EHT-TRUMPF Tryk: 300 Ton. Max bredde: 4000mm.

CNC Hydraulisk kantbukke presse – GOLD 100/31 – CR-Electronic Tryk: 100 Ton. Max bredde: 3000mm.

Nordic Material Supply A/S leverer mange former for forarbejdede metalprodukter til vores kunder, udelukkende B2B fra Østeuropa og Asien. Vores kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion. Bearbejdning af tyndplade, rør og profiler med henblik på fremstilling af halvfabrikata eller færdige produkter er en del af vores produktionskompetence.

Leverancerne er udelukkende baseret på B2B produktion af kundedesignede komponenter og konstruktioner. Afhængig af produktets kompleksitet og størrelse, kan vi leverer fra nogle få hundrede emner til flere tusinde per leverance.

Tolerancer og normer:

Vi henviser til nedenstående link for oversigt over normer indenfor produktion af metaller, tyndplade og metalprodukter.

Links til relevante tekniske normer:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.