Nordic Material Supply A/S er leverandør af både simple og komplekse tyndplade produkter – fremstillet i Østeuropa eller Asien. Tyndplade baseret på metalplade af stål, rustfrit stål, aluminium og messing.

Tyndplade bearbejdes ved revolverstansning, laserskæring, CNC bearbejdning, buk og kantklip samt en række former for overfladebehandling og montage. Valg mellem revolverstansning og laserskæring baseres på produktdesign og ønsket overfladebehandling. Vi er gerne totalleverandør af vore kunders tyndplade produkter, herunder montage af tyndplade emner, overfladebehandling og silketryk på tyndplade produkter – effektiv produktion i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Nordic Material Supply A/S fremstiller tyndplade produkter fra store specialskabe til helt små tyndpladekomponenter, med eller uden overfladebehandling. Specialskabe, postkasser, kasser og tyndpladekomponenter. Det være sig med eller uden undermontage og efterfølgende overfladebehandling i henhold til kundens specifikationer og krav.

Har I behov for tyndplade produkter, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk. eller telefon 50 300 250. Vi har stor viden og ekspertise med tyndplade produktion og tyndplade bearbejdning samt efterfølgende overfladebehandling og montage.

Tyndplade

Nedenfor er udpluk af tyndplade komponenter. Vi udfører forarbejdning af tyndplade (laserskæring, revolverstansning m.m.), buk, PEMS og overfladebehandling samt montage af komponenter.

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi stiler konsekvent mod at opretholde en kosteffektiv organisation med fokus på en velfungerende lean administration og produktionshåndtering. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af tyndplade produkter.

Nordic Material Supply A/S har altid arbejdet for et stærkt kapitalberedskab med en god finansiel styrke til understøttelse af vores produktion og leverancer til vore kunder. Og vi er i dag en egenfinansieret virksomhed. For at understrege vores finansielle styrke, er vi af ratingselskabet “Bisnode” rated som en sund og stærk virksomhed med AAA rating, den bedste der fås.

Vi har en stærk position på markedet og råder over mere end 100 medarbejdere i vores produktionsfaciliteter indenfor tyndplade bearbejdning, som er ISO9001:2008 certificeret. Det giver stor fleksibilitet i produktionen og indsigt i produktionen af tyndplade produkter.

Teknologier til tyndplade:

Vi har succes med at være vore kunders totalleverandør indenfor tyndplade produkter – anerkendt for god service af dansk personale, fleksibilitet, høj kvalitet og kosteffektive løsninger.

Metaller:

Overfladebehandling:

Tolerancer og normer:

Vi henviser til nedenstående link for oversigt over normer indenfor produktion af metaller, tyndplade og metalprodukter.

Links til relevante tekniske normer:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.

Vi håndterer alle former for bearbejdning af tyndplade og tyndplade produkter. Kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.