CNC Fræsning – CNC Slibning – CNC Drejning – CNC Boring – CNC Bukning

Nordic Material Supply A/S har stor erfaring indenfor spåntagende bearbejdning med fræsning og drejning. Produktionen af spåntagne metal komponenter med fræsning og drejning omfatter et stort antal specialprodukter til vore kunder og en stor del af vores produktion sker specialiseret indenfor spåntagning af metal komponenter med fræsning og drejning. Vi har mere end 10 års erfaring med spåntagende bearbejdning med fræs og drej, som foregår på moderne arbejdscentre med CNC-drejning og CNC-fræsning af emner i metal, stål, rustfrit stål, messing, kobber, plast, POM og plader.

Spåntagning med fræsning og drejning i høj kvalitet

Vi fremstiller emnerne på vores CNC- bearbejdningscentre, CNC-drejemaskiner og CNC-fræsemaskiner. Vores spåntagning sker med fokus på ensartet høj kvalitet i henhold til vore kunders kravspecifikationer og alle spåntagne produkter er indenfor metal, stål, rustfrit stål, messing, kobber, plast og POM.

Store alsidighed og fleksibilitet i det spåntagende arbejde indenfor fræsning og drejning giver ensartet høj kvalitet og levering til tiden.

Vores CNC- bearbejdningscentre, CNC-drejemaskiner og CNC-fræsemaskiner er velegnet til både store og små serier og vi har en stor variationsgrad i de opgaver vi udfører for vores kunder, grundet vores fleksibilitet. En stab af dygtige og særdeles kompetente medarbejdere med høj faglig baggrund er med til at sikre ensartet høj kvalitet af spåntagne produkter med fræsning og drejning.

Efterbearbejdning med slibning og overfladebehandling

Efterbearbejdning med slibning og overfladebehandling er en del af vores produktpalette indenfor spåntagende bearbejdning med fræsning og drejning.

CNC Fræsede drejede slebne borede emner

CNC bearbejdning: Nedenfor er udpluk af CNC forarbejdede komponenter. Vi udfører forarbejdning af stål og POM (Fræsning, drejning, slibning, boring m.m.), buk, PEMS og overfladebehandling samt montage af komponenter.

 

Yderligere information:

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.

For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden.