Gummi-vibrationsdæmpere – Gummi-buffere – Gummi-pakninger – Teknisk gummi – Industri gummi – Special gummi – Gummi-metal – Gummi-plast – støbt-gummi

Nordic Material Supply A/S producerer støbt gummi indenfor kundedesignede gummi-metal og gummi-plast komponenter til den danske industri. Til brug indenfor stødabsorbering og særlige gummi-metal og gummi-plast komponenter. Gummi-vibrationsdæmpere, gummi-buffere, gummi-pakninger m.m. Emnerne produceres i overensstemmelse med kundens krav om design og specifikationer.


Metal-Gummi

Metal-gummi komponenter fremstilles på basis af vore kunders krav og specifikationer.

 

Gummi-metal og gummi-plast

Vi har stor erfaring i, at producere gummi-vibrationsdæmpere, gummi-støddæmpere og gummi-buffere m.m., kombineret af både gummi-metal og gummi-plast til industrielle formål. I produktionen af støbt gummi-metal og gummi-plast emner, er der en række tekniske krav der skal overholdes, herunder specielle krav til gummiets hårdhed og føjelighed, membran tæthed, varmebestandighed og modstandsdygtighed. Gummi-metal og gummi-plast emner anvendes i en række sammenhænge, herunder i biler, tog og maskiner som vibrationsdæmpere, støddæmpere, buffere, kofangere, propper, pakninger og inddækninger samt isolering.

Materialer:

  • Olieresistente kompounds på basis af Nitrilgummi ( NBR) og Flourgummi (FKM)
  • Varmeresistente kompounds på basis af Silikone (MVQ)
  • Vandresistente Speciale kompounds på basis af Natur gummi (NR), Styren-butadien gummi (SBR), epichlorohydrinsyntetisk gummi , (ECO) , klorsulfonetengummi (CSM) og andre
  • Ikke vulkaniserede, bløde og hårde gummi belægninger – modstandsdygtige overfor aggressive kemikalier.
  • Plader af svampegummi til industriformål
  • Extruderede tætningsprofiler, slanger og rør
  • Samleslanger lavet af Styren-butadien gummi (SBR), Nitrilgummi ( NBR)

Vore produktioner er autoriseret til leverancer til såvel automotive segmentet som jernbaneindustrien. Produkter til affjedringssystemer, motorophæng, stødpuder og til beklædning af tanke. Har I behov gummi-metal produkter, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk. eller telefon 50 300 250. Vi har stor viden og ekspertise med produktion af gummi-metal og gummi-plast produkter.


 

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi stiler konsekvent mod at opretholde en kosteffektiv organisation med fokus på en velfungerende lean administration og produktionshåndtering. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af gummi-metal produkter.

Nordic Material Supply A/S har altid arbejdet for et stærkt kapitalberedskab med en god finansiel styrke til understøttelse af vores produktion og leverancer til vore kunder. Og vi er i dag en egenfinansieret virksomhed. For at understrege vores finansielle styrke, er vi af ratingselskabet “Bisnode” rated som en sund og stærk virksomhed med AAA rating, den bedste der fås.

Vi har en stærk position på markedet og råder over mere end 100 medarbejdere i vores produktionsfaciliteter indenfor tyndplade, tykplade og gummi-metal bearbejdning. Det giver stor fleksibilitet i produktionen og indsigt i produktionen af gummi-metal og gummi-plast produkter.

For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden.