CNC Fræsning – CNC Slibning – CNC Drejning – CNC Boring – CNC Bukning

Nordic Material Supply A/S fremstiller produkter ved CNC bearbejdning i Østeuropa. Det sker med moderne udstyr, hvor metalplader, rør, stænger og profiler transformeres til færdige komponenter eller halvfabrikata. Her ud over anvender vi flere skæreteknologier – laserskæring, revolverstansning , plasmaskæring og vandskæring.

Har I behov for bearbejdning af stål, rustfrit stål, messing eller aluminium, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@nomas.dk eller telefon 50 300 250. Vi har lang erfaring med spåntagende bearbejdning (fræsning og drejning), slibning, CNC bukning og alle former for skæreteknologier samt efterfølgende overfladebehandling.

CNC Fræsede drejede slebne borede emner

 

CNC bearbejdning: Nedenfor er udpluk af CNC forarbejdede komponenter. Vi udfører forarbejdning af stål og POM (Fræsning, drejning, slibning, boring m.m.), buk, PEMS og overfladebehandling samt montage af komponenter.


		
		

Nordic Material Supply A/S blev grundlagt i 2004 og har som kernekompetence metalbearbejdning i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. I forhold til vore konkurrenter, er vi en kosteffektiv organisation, uden dyre hovedsæder og dyr produktion i Danmark. Vi leverer jeres produkter i god kvalitet, til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Vi er jeres totalleverandør af metal produkter. En vigtig parameter i vores arbejde er, at vi har ansvaret for kvalitetsmæssigt korrekte produkter og levering til tiden for vore kunder. Al produktion sker på basis af kundeordrebaserede ordre og primært til vore industrielle kunder i Danmark. Vore kunder er professionelle firmaer indenfor dansk industri og med stor vægt på kvalitet, leveringstid og konkurrencedygtig produktion. Leverancerne er udelukkende baseret på B2B produktion af kundedesignede emner og konstruktioner. Afhængig af produktets kompleksitet og størrelse, kan vi levere fra nogle få hundrede styk til flere tusinde styk pr leverance. Leverancer af forarbejdede metalplader og profiler sker fra plader, rør og profiler i karbon stål, rustfrit stål og aluminium. Det inkluderer forarbejdning og montage af komponenterne og i henhold til vores kunders krav. Til slut sker pakning og forsendelse direkte til vores kunder. God kvalitet og service kombineret med konkurrencedygtige priser giver tilfredse kunder. En stor del af vores produktionsfaciliteter er ISO 9001:2000 certificeret, hvilket sikrer et højt fokus på kvalitet og kundetilfredshed. CNC bearbejdning;

  • CNC Fræsning
  • CNC Slibning
  • CNC Drejning
  • CNC Boring
  • CNC Buk

 

Alle produkter og services er baseret på vores produktioners kernekompetencer. Overfladebehandling af færdige emner udføres som pulverlakering, vådlakering, elektro- eller varmgalvanisering. De erfarne produktions teams, effektive maskiner og faciliteter er platformen for produktionen af kundernes produkter, hvor design og kundekrav er et nøglefokus for gode resultater. Alle leverancer udføres primært med lastvogn og vores erfaring med internationale leverancer gør samhandel enkel og smidigt. CNC Bearbejdningscentrer For at imødekomme vores kunders krav til høj kvalitet, tolerancer og god finish, har vi en række CNC bearbejdsningscentrer til bearbejdning af stål, aluminium, messing og kobber emner. Det inkluderer fræsning, slibning, boring og bukning af skårne emner og rør samt montage heraf. Vores fleksibilitet sikrer vore kunder gode produkter og en professionel service. Specifikationer;

  • Fræsning: Emner op til: 600x600x500mm
  • Drejning: Mellem: Ø2 og Ø800mm – længde op til 3000mm
  • Bukning: Op til 4000 mm og 300 tons.

 

Yderligere information: For mere information, henvises til tyndplade produkter, revolverstansning, laserskæring, cnc-bearbejdning, overfladebehandling, stål, rustfrit stål, aluminiumsprofiler, plasmaskæring, spåntagende bearbejdning, fræsning og drejning, kvalitetsstyring, downloades, links, strategi og vision, adresser og forsiden. For generel information om Nordic Material Supply A/S og produkter, henvises til forsiden. Vi håndterer alle former for bearbejdning af rustfrit stål og rustfri stålprodukter, kontakt os for uforpligtende tilbud og har I spørgsmål er I også velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 300 250 eller info@nomas.dk.