Produktion af kundedesignede metal tyndplade kassetter, kabinetter og skabe i tyndplade og pulverlakekeret i kundens farver samt med undermontage er et af vores kerneprodukter indenfor tyndplade produktion til vore kunder.

Produktion af tyndplade produkter sker med udgangspunkt i Østeuropa, for at styrke en relativ kort leveringstid og håndtere prototyper og tæt kontakt mellem produktion og kunder. Vore erfaring indenfor kundedesignede kassetter, kabinetter og skabe i tyndplade er stor og vi kan levere det meste indenfor dette segment i god kvalitet.

Et typisk projektforløb er fremstilling af prototype for kunden, godkendelse og efterfølgende volumenproduktion. I dette forløb er farvevalg og information om allerede eksisterende farver af stor vigtighed, da RAL farverne er forskellig i nuance mellem pulverlak producenterne. Producentnavn og farvenummer er derfor bedste løsning for uændret farve. EMC beskyttede kassetter, kabinetter og skabe med afdækning er tillige del af vores produktsortiementet.

Større skabe til elektronik og mere specielle formål er tillige vores styrke, hvor god pasform, finish og kort leveringstid giver gode resultater.

 

Jan Laursen, CEO
Nomas A/S